7 september 2024

Info

Op 7 september 2024 zal de tweede editie van de Kuijkse DorpKwis gaan plaatsvinden, georganiseerd door de Stichting Kuijkse DorpsKwis.

De Kuijkse DorpsKwis zal bestaan uit allerlei kennisvragen en (creatieve) opdrachten, met als hoofdthema uiteraard ‘Nieuwkuijk’. Daarnaast zitten er zoek- en doe-opdrachten in het dorp bij. Het is de bedoeling dat mensen zich per team inschrijven en daarnaast mogen er hulplijnen ingeschakeld worden. Dat is waarschijnlijk hard nodig, want de tijd is beperkt.

Van jong tot oud, iedereen kan meedoen. Hoe meer zielen… hoe meer vreugd.
Vrienden, familie, collega’s, die fijne buren, maar bijvoorbeeld ook die buurvrouw waarvan het vermoeden bestaat ze vaak alleen thuis zit, of de mensen die net nieuw in de straat zijn komen wonen. De Kuijkse DorpsKwis is de ideale gelegenheid om nieuwe contacten op te doen en mensen te betrekken bij ons mooie dorp.

Kortom; we beogen saamhorigheid, gezelligheid en een vleugje competitie

 

spelregels

  • Een team mag bestaan uit minimaal 10 en maximaal 18 personen. 
  • De minimale leeftijd om deel te nemen is 16 jaar. Te oud ben je nooit!
  • Minimaal 1 van de teamleden moet woonachtig zijn in Nieuwkuijk.
  • Een team kiest zelf het hoofdkwartier van waaruit de kwis gespeeld gaat worden, als het maar in Nieuwkuijk is.
  • Elk team verzint een originele en pakkende teamnaam.
  • Om 17u starten we de kwis en wordt door het gehele team het kwisboek opgehaald. Waar precies blijft nog even een verrassing.
  • Het kwisboek moet aan het einde van de avond met alle antwoorden door het gehele team ingeleverd worden waarna we de avond gezamenlijk feestelijk afsluiten.

inschrijven

Inschrijven doe je middels het formulier hieronder. Vraag vrienden, familie, de buren en je klasgenoten om met jou samen een team te vormen. 

We willen een aantal dingen van je weten zoals jullie originele teamnaam, de naam van de aanvoerder, het aantal teamleden waarmee jullie je best gaan doen, jullie hoofdkwartier die avond en tot slot het telefoonnummer en mailadres waarop we de aanvoerder kunnen bereiken.

Het inschrijfgeld per team bedraagt €25,-

Direct na de inschrijving ontvang je een bevestiging. Daarna kan je het inschrijfgeld voldoen door het bedrag van € 25,- over te maken op rekeningnummer:

NL90RABO0345897137 t.n.v. Stichting Kuijkse DorpsKwis.

Inschrijven

Straatnaam + Huisnummer
LOGO KDK (002)